Passa al contingut principal

CCSS 2ESO: Creem el nostre podcast!

Comencem amb la creació del nostre podcast! Fases de treball:
  1. Primer descarregarem l'arxiu d'àudio enregistrat i que tenim al nostre correu electrònic.
  2. Ens assegurem que estigui en format mp3 o WAV. Si no és el cas el podem convertir amb qualsevol conversor online (exemple aquí). 
  3. Obrim el programa d'edició Audacity i creem un nou projecte inserint les pistes d'àudio enregistrades. 
  4. Seleccionarem la música del nostre podcast a la llibreria de música lliure de drets de youtube (aquí). La descarreguem i la inserim dins la nostra carpeta.
La resta de grups treballaran en les següents tasques:
  1. Lectura, resum i exercicis 1,2,3,4 i 5 (pàgs, 78 i 79)
  2. Lectura, resum i exercicis 1,3 i 4 (pàgs, 80,81)
  3. Apren a comparar mapes històrics (pàg. 82)
  4. Sintetitza (pàg. 85, exercicis 1,2 i 3)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ciències socials: organització política de les societats

Comencem la unitat d'organització política de l'estat. Treballarem amb la següent presentació i amb la Unitat 1 del llibre de text. La data de la prova serà el divendres 29 de novembre.

A més, aprofitarem la celebració d'eleccions generals per analitzar el programa polític dels principals partits polítics amb representació al Congrès dels diputats. Farem servir la següent fitxa de treball i podeu cercar els elements de cada programa fent servir la següent aplicació.

Fases de treball:
Crear una còpia de la fitxa de treball i compartir-la amb la parella i el professor.Complimentar la fitxa buscant la informació corresponents a les pàgines web dels partits.Enviar un correu al professor donant per entregada l'activitat (data límit 24 de novembre).

Ciències socials: Cunit en xifres! Comença la fase d'investigació!

Un cop redactades les preguntes sobre la realitat cunitenca i realitzades i analitzades les enquestes, comença la segona fase del projecte, a partir de la qual investigarem sobre la demografia, economia i situació financera del municipi.
Cada parella i/o equip de treball tindrà assignats dos cartells (veure la següent graella). A partir d'aquí, haureu de crear un text d'aproximadament 150-175 paraules on es recullin les dades sol·licitades. L'avaluació dels textos es durà a terme amb aquesta rúbrica.

Els textos s'hauran de compartir en un drive amb el professor i seran entregats per a la seva correcció i validació el 14 de febrer.
Aquí teniu el model d'exposició. Aquí teniu l'enllaç a l'aplicació on treballarem els cartells: Canva.
Bona feina!