Passa al contingut principal

Cultura històrica: Mapa cronològic de la Roma Antiga.

Presentem la primera activitat d'aquest trimestre:
  • Farem un mapa cronològic de la història de la Roma Antiga. Haureu d'ubicar 10 localitzacions importants i descriure per què van ser importants durant aquesta etapa històrica. Els esdeveniments corresponents a la Monarquia quedaran geolocalitzats en color blau, els de la República en color groc i els de l'Imperi en color vermell. Caldrà ubicar un mínim de 3 per etapa.
  • Podeu fer servir els vostres apunts com a suport i us haureu de guiar per l'exemple que trobareu al següent mapa (imatge + descripció + enllaç ampliant informació). Hauran de constar tots els apartats que us trobareu al model. Bona feina!

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ciències socials: organització política de les societats

Comencem la unitat d'organització política de l'estat. Treballarem amb la següent presentació i amb la Unitat 1 del llibre de text. La data de la prova serà el divendres 29 de novembre.

A més, aprofitarem la celebració d'eleccions generals per analitzar el programa polític dels principals partits polítics amb representació al Congrès dels diputats. Farem servir la següent fitxa de treball i podeu cercar els elements de cada programa fent servir la següent aplicació.

Fases de treball:
Crear una còpia de la fitxa de treball i compartir-la amb la parella i el professor.Complimentar la fitxa buscant la informació corresponents a les pàgines web dels partits.Enviar un correu al professor donant per entregada l'activitat (data límit 24 de novembre).

Ciències socials: Cunit en xifres! Comença la fase d'investigació!

Un cop redactades les preguntes sobre la realitat cunitenca i realitzades i analitzades les enquestes, comença la segona fase del projecte, a partir de la qual investigarem sobre la demografia, economia i situació financera del municipi.
Cada parella i/o equip de treball tindrà assignats dos cartells (veure la següent graella). A partir d'aquí, haureu de crear un text d'aproximadament 150-175 paraules on es recullin les dades sol·licitades. L'avaluació dels textos es durà a terme amb aquesta rúbrica.

Els textos s'hauran de compartir en un drive amb el professor i seran entregats per a la seva correcció i validació el 14 de febrer.
Aquí teniu el model d'exposició. Aquí teniu l'enllaç a l'aplicació on treballarem els cartells: Canva.
Bona feina!