Passa al contingut principal

CCSS 3A: "Cunit en xifres", presentació i informes de treball.

A partir del projecte "Cunit en xifres" crearem una exposició que instal·larem a la Biblioteca municipal Marta Mata de Cunit. La idea és fer una cerca i anàlisi sobre les principals dades econòmiques i socials del municipi de Cunit per conèixer (i donar a conèixer) millor la nostra població.

Dividits en grups, haureu de cercar les dades sol·licitades mitjançant 4 informes i analitzar-les donant resposta a un seguit de preguntes que apareixen al final de l'informe. Tot seguit teniu el primer. Haureu de crear una còpia en Google Drive, compartir-lo amb tots els membres del grup (també amb mi -ramonparaiso@iernestlluch.cat) i entregar-ho abans del 21/01/2019.

Per respondre el bloc de dades del municipi pots accedir a la pàgina de l'IDESCAT.
Per respondre el bloc de dades pressupostàries pots accedir al Portal de la transparència.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ciències socials: organització política de les societats

Comencem la unitat d'organització política de l'estat. Treballarem amb la següent presentació i amb la Unitat 1 del llibre de text. La data de la prova serà el divendres 29 de novembre.

A més, aprofitarem la celebració d'eleccions generals per analitzar el programa polític dels principals partits polítics amb representació al Congrès dels diputats. Farem servir la següent fitxa de treball i podeu cercar els elements de cada programa fent servir la següent aplicació.

Fases de treball:
Crear una còpia de la fitxa de treball i compartir-la amb la parella i el professor.Complimentar la fitxa buscant la informació corresponents a les pàgines web dels partits.Enviar un correu al professor donant per entregada l'activitat (data límit 24 de novembre).

Ciències socials: Cunit en xifres! Comença la fase d'investigació!

Un cop redactades les preguntes sobre la realitat cunitenca i realitzades i analitzades les enquestes, comença la segona fase del projecte, a partir de la qual investigarem sobre la demografia, economia i situació financera del municipi.
Cada parella i/o equip de treball tindrà assignats dos cartells (veure la següent graella). A partir d'aquí, haureu de crear un text d'aproximadament 150-175 paraules on es recullin les dades sol·licitades. L'avaluació dels textos es durà a terme amb aquesta rúbrica.

Els textos s'hauran de compartir en un drive amb el professor i seran entregats per a la seva correcció i validació el 14 de febrer.
Aquí teniu el model d'exposició. Aquí teniu l'enllaç a l'aplicació on treballarem els cartells: Canva.
Bona feina!